Mazgāšana

Nagu

griešana

Higiēnas

apkope

Moderni

griezumi

Par Mums

Laipni lūdzam Tilia Grooming, kur jūsu mājdzīvnieka komforts un laime ir mūsu galvenā prioritāte!

Uzņēmums tika dibināts 2024.gadā. Tilia Grooming ir mobils frizēšanas serviss, kas sākās ar lielu mīlestību pret mājdzīvniekiem un aizraušanos ar to, lai tiem sniegtu vislabāko servisu tieši pie viņu mājas durvīm. Uzņēmuma dibinātāja Ieva, kurai ir dziļa saikne un mīlestība pret dzīvniekiem, viņa ir pilnībā veltījusi savu enerģiju un centienus, lai izveidotu Tilia Grooming kā vietu, kur mājdzīvnieki var saņemt labāko iespējamo aprūpi.

Tilia Grooming piedāvā augstas kvalitātes mobilo frizēšanas pakalpojumus, kas ir pielāgoti, lai apmierinātu katra mājdzīvnieka un viņa ģimenes individuālās vajadzības. Mūsu frizētājas nodrošina maigu un rūpīgu aprūpi, izmantojot modernu aprīkojumu un augstas kvalitātes produktus, lai jūsu mājdzīvnieks izskatītos un justos pēc iespējas labāk.

Mēs piedāvājam plašu pakalpojumu klāstu, sākot no vannas dienām un griezumiem līdz nagu griešanai un ausu tīrīšanai. Mūsu mērķis ir nodrošināt, ka jūsu mājdzīvnieks saņem vislabāko aprūpi un uzmanību, lai viņš būtu laimīgs un veselīgs.

Tilia Grooming ir vieta, kur mājdzīvnieki tiek ātri un viegli iepriecināti, un mūsu klienti var justies pārliecināti par mūsu uzmanīgo un profesionālo pieeju. Sazinieties ar mums šodien, lai rezervētu savu laiku un ļautu mums parūpēties par jūsu mājdzīvnieku kā savu ģimeni.

 

Ar cieņu,

Ieva Nāvila

Tilia Grooming dibinātāja

Pakalpojumi

Mazgāšana

Mazgājam suni vannā ar speciāliem šampūniem un kondicionieriem.

Nagu griešana

Sunim tiek apgriezti nagi, lai tie netraucētu tam pārvietoties un neveidotu nepareizu gaitu.

Higiēnas apkope

Higiēnas apkope - Tiek apkopta un safrizēta suņa intīmā zona.

Moderni griezumi

Apmatojuma kopšana ietver standarta procedūras - mazgāšanu, žāvēšanu, ķemmēšanu. Bet katrā no šiem punktiem ir daudz noslēpumu, ko ir vērts zināt.

Atsauksmes

Atsauksmes no laimīgiem klientiem, kuri izmantojuši mūsu suņu frīzetavas pakalpojumus

Izcili! Profesionāls meistars! Kvalitatīvs darbs!
Testimonial Image
Karina Silova
Pastāvīgs Klients
Barnijs nekad nebija tik skaists..Super profesionalji gan mazgāšana gan frizure šeit ir uz augstākā līmenī
Testimonial Image
Līga Caune
Pastāvīgs Klients
Ļoti jauka friziere! Visiem iesakām! Mūsu sunītis ir diezgan kaprīzs, un pat baidās palikt viens un frizēties, bet Tilia saimniece ir tik jauka, ka suns pēc apmeklējuma "atiet" ļoti ātri.
Testimonial Image
Peteris
Klients
Laimīgi suņi, laimīgi saimnieki

Rezervē suņu griezumu jau tagad

Jūs varat rezervēt savu suņu kopšanas laiku tiešsaistē vai zvanot pa tālr.